✔ Kvalitetsarbejde

Fornuftige priser​

✔ Altid fleksible​

✔ Aftaler overholdes​​

​Solceller til tag og på jorden til konkurrencedygtige priser​

Er du interesseret i solceller og montering af solceller på din bolig i Lynge, Allerød, Hillerød eller det øvrige Nordsjælland, tilbyder vi alle slags solceller, til både tag, tegl og installation på jorden.

Der er mange gode grunde til at vælge solceller som energikilde. Dels er det er et grønt tiltag, der er godt for miljøet, og dels fordi det er billig løsning, når først du har erhvervet dit anlæg og fået det monteret.

Det tjener sig selv hjem i løbet af en kortere årrække, og du kan forsyne dig med energi med god samvittighed. Og så forhandler vi alle vores løsninger til konkurrencedygtige priser, så du kan få den rette løsning til en god pris.

Vælg solceller, fordi det giver mening

Taler vi solceller ved montering, er det en yderst effektiv energikilde, som du får til din ejendom. ​​

Går du op i grøn energi og miljørigtige tiltag, er det således et skridt på vej i den rigtige retning for at ændre det massive CO2-udslip, som vi mennesker ellers er med til at forårsage.

Vil du bidrage til den grønne omstilling, skal du vælge solceller. Fordi det giver mening og værdi for både dig og miljøet. Vi er erfarne specialister og kan rådgive dig til den løsning, der passer til dine ønsker og budget. Vi kan også montere og vejlede dig i, hvordan du anvender det.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om salg og montering af solceller

Er du interesseret i at vide mere om solceller? 

Kontakt os for tilbud og priser på telefon 48 17 55 00 eller 

40 78 35 00, eller skriv til tt@ttelectric.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​​