​Solceller til tag og på jorden til konkurrencedygtige priser​

Er du interesseret i solceller og montering af solceller på din bolig i Lynge, Allerød, Hillerød eller det øvrige Nordsjælland, tilbyder vi alle slags solceller, til både tag, tegl og installation på jorden.

Der er mange gode grunde til at vælge solceller som energikilde. Dels er det et grønt tiltag, der er godt for miljøet, og dels fordi det er billig løsning, når først du har erhvervet dit anlæg og fået det monteret.

Det tjener sig selv hjem i løbet af en kortere årrække, og du kan forsyne dig med energi med god samvittighed. Og så forhandler vi alle vores løsninger til konkurrencedygtige priser, så du kan få den rette løsning til en god pris.

Vælg solceller, fordi det giver mening

Solceller er en yderst effektiv energikilde. Går du op i grøn energi og miljørigtige tiltag, er det således et skridt på vej i den rigtige retning for at ændre det massive CO2-udslip, som vi mennesker ellers er med til at forårsage.

Vil du bidrage til den grønne omstilling, skal du vælge solceller. Fordi det giver mening og værdi for både dig og miljøet. Vi er erfarne specialister og kan rådgive dig til den løsning, der passer til dine ønsker og budget. Vi kan også montere og vejlede dig i, hvordan du anvender det.

Øg værdien på dit hus med solceller

Selvom montering af solceller er en god løsning, hvis du ønsker at tænke på miljøet, er der også andre fordele forbundet ved solceller. Da der netop er en del økonomiske fordele ved solceller på taget eller på jorden, kan det gøre dit hus mere attraktivt. Det kan også være en fordel, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge dit hus.

Med montering af solceller kan det blive nemmere at sælge dit hus til den rigtige pris. Det kræver selvfølgelig, at du har fået monteret dine solceller rigtigt. Det hjælper vi selvfølgelig med. På den måde kan vi hjælpe dig med at gøre dit hus mere salgbart til den dag, hvor du begynder at gå i salgstanker.

Få vejledning til at vælge den optimale løsning

Når du skal have solceller, er der mange overvejelser, du skal gøre dig. Først og fremmest skal du overveje, hvor de skal placeres. Om det skal være på taget eller på jorden afhænger af solforholdene på din bolig.

Den mest optimale placering er stik syd. Her får du nemlig mest muligt ud af placeringen rent solskinsmæssigt. Det er dog ikke altid, at det er de mest gunstige forhold ved at placere dem der i dit givne tilfælde.

Med en placering stik syd kan det være, at du bliver ramt af noget skygge fra et træ eller lignende. Skygge kan gøre en stor forskel for effektiviteten af dit solcelleanlæg. Det skal der derfor tages højde for.

Montering af solceller skal også helst gøres i den rigtige vinkel, så du sikrer dig, at dine solceller performer bedst muligt. Derudover skal du også finde ud af, hvor store dine solceller skal være. Det skal jo helst passe til husholdningens behov.

Der er mange overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med montering af solceller. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det optimale for dig. Vi kommer dog gerne med rådgivning og vejledning til, hvad der er den optimale løsning for dig.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om salg og montering af solceller

Er du interesseret i at vide mere om solceller?

Kontakt os for tilbud og priser på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00, eller skriv til tt@ttelectric.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre om vores timepris og andre priser.

Kontakt din lokale el-installatør på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00. Du kan også skrive til os på e-mail tt@ttelectric.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg ​os på Facebook

​TT El​ectric ApS

​Vassingerød Bygade 46, 3540 Lynge​

Klik her for rutevejledning

CVR: 35631097

Kontaktinformation

​Telefon: 48 17 55 00

Mobil: 40 78 35 00

E-mail: tt@ttelectric.dk