Priser på vores ydelser

Timepriser pr. 1/10-2023

Prisen for en elektriker inden for normal arbejdstid, er 625 kr. ex. moms. (​781,25 kr. inkl. moms.) Vi fakturere minimum for en time - efterfølgende pr. halve time.

Normal arbejdstid er

Mandag - torsdag: 7.00 - 15.00

Fredag: 7.00 - 12.00

Alt det som du ikke ser​

I forbindelse med alle opgaver foregår der arbejde som du typisk ikke bemærker.

  • Vores elektriker skal dokumentere det udført arbejde.
  • Vores elektriker udfylder dokumenter i forbindelse med det af Sikkerhedsstyrelsen krævede KLS system.
  • Der skal eventuelt udlæses og arkiveres målinger fra de måleinstrumenter vores elektriker har benyttet.
  • Der skal ryddes op og vores elektriker skal køre med affald til genbrugsstationen.

Alt dette arbejde skal du som kunde være med til, at betale for. Derfor vil den fakturerede time også indeholde tid der er brugt andre steder end på selve opgavestedet, samt eventuelle administrative gebyrer.

Kørsel

​Desværre er trafikken ofte meget tæt. Når vi har flere kunder på en dag vil der uvægerligt være spildtid. Det er ikke til fordel for nogen. 

Vi forsøger at fordele transporttiden for vores elektrikere så rimeligt som muligt mellem opgaverne. Derfor vil en faktura for en mindre elektriker-opgave typisk indeholde tid der er brugt på kørsel.

Desuden skal vores elektriker jo køre til opgaven. Hvis en opgave strækker sig over en hel arbejdsdag, er der ikke kørsel med. Der vil også kunne forekomme kørsel, hvis vores elektriker skal hente materialer til brug for opgaven.

Parkering

Såfremt der på kundens bopæl opkræves parkeringsafgift, vil denne også blive faktureret. Som udgangspunkt betaler vi automatisk for parkering - så hvis du har p-kort eller lignende, skal du selv meddele dette - og derved kan du spare fakturering for parkering.

Materialer

​Vores elektriker medbringer materialer og værktøj til løsning af de fleste mindre standardopgaver. Vi kan imidlertid ikke garantere at vi har alle materialer i bilen.

Husk derfor at jo bedre du informerer os om opgaven vores elektriker skal løse, jo større mulighed er der for, at vi har alt med, der skal bruges.

Varmepumpe (Luft-Luft)

Varmepumpe standard service 1.400 kr. inkl. moms. Ved flere end én på samme adresse, er prisen 1.100 kr. inkl. moms. pr. stk.

Tillæg for overtid

​Prisen for en elektriker uden for normal arbejdstid er 1050,- pr time inklusiv moms. Vi fakturerer minimum for en time og derefter pr påbegyndte halve time.

Tillæg for vagtudkald

​Hvis du har akut brug for en elektriker eksempelvis i weekenden eller om natten kan vi godt hjælpe dig. Vi vil via. telefonen prøve at guide, så et udkald kan undgås.

Hvis udkald er nødvendigt, koster det 2.500,00 kr. inkl. moms. inkl. 1 time - efterfølgende koster det 1050 kr. pr time.

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre om vores timepris og andre priser.

Kontakt din lokale el-installatør på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00. Du kan også skrive til os på e-mail tt@ttelectric.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg ​os på Facebook

​TT El​ectric ApS

​Vassingerød Bygade 46, 3540 Lynge​

Klik her for rutevejledning

CVR: 35631097

Kontaktinformation

​Telefon: 48 17 55 00

Mobil: 40 78 35 00

E-mail: tt@ttelectric.dk