✔ Kvalitetsarbejde

Fornuftige priser​

✔ Altid fleksible​

✔ Aftaler overholdes​​

Vi leverer og monterer din luft til luft-varmepumpe​

Overvejer du hvordan du kan forbedre dit indeklima i din virksomhed, dit hjem eller sommerhus?

Hos TT Electric i Lynge nær Allerød og Hillerød tilbyder vi montering af varmepumpe (luft til luft-varmepumpe).

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise med at udføre levering og installation af varmepumpe samt serviceeftersyn. Vi kan blandt andet tilbyde en Panasonic varmepumpe, og hjælper dig gerne med rådgivning og vejledning til at finde den rigtige løsning og med den rette model.

Hvordan virker en varmepumpe?

En luft til luft-varmepumpe udvinder energi af luften udendørs, som benyttes til opvarmning indendørs.

En luft til luft-varmepumpe består af fire dele: En fordamper til at optage varme, en kondensator til at afgive varmen, en kompressor til at hæve temperaturen og en termoventil til at regulere mængden af kølemiddel.

Kølemidlet og kompressoren omsætter varmen til et højere temperaturniveau, der anvendes til billig opvarmning af boligen, da strømforbruget er betydeligt lavere end f.eks. elvarme.

​​

Hvad koster en luft til luft-varmepumpe?

Vi drøfter gerne de forskellige muligheder og priser for en luft til luft-varmepumpe. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på billig installation af varmepumpe.

Vores pris for serviceeftersyn er 600 kroner + moms pr. time inklusive 50 kilometers kørsel. Herefter tillægges kørsel efter almindelig takst. Udskiftning af reservedele og lignende samt arbejdstid er ikke inkluderet. Vi udskifter kun dele ifølge aftale.

Kontakt os for mere info om installation af varmepumpe

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige installation af din nye løsning med luft til luft-varmepumpe og giver dig et fornuftigt tilbud.

Du kan altid ringe til os på 48 17 55 00 eller 40 78 35 00 for at høre nærmere om montering af varmepumpe. Du kan også sende en e-mail til os på tt@ttelectric.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​