Vi leverer og monterer din luft til luft varmepumpe​

Overvejer du hvordan du kan forbedre dit indeklima i din virksomhed, dit hjem eller sommerhus?

Hos TT Electric i Lynge nær Allerød og Hillerød tilbyder vi montering af varmepumpe (luft til luft varmepumpe).

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise med at udføre levering og installation af varmepumpe samt serviceeftersyn. Vi kan blandt andet tilbyde en Panasonic varmepumpe og hjælper dig gerne med rådgivning og vejledning til at finde den rigtige løsning og med den rette model.

Hvordan virker en varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe udvinder energi af luften udendørs, som benyttes til opvarmning indendørs.

En luft til luft varmepumpe består af fire dele: En fordamper til at optage varme, en kondensator til at afgive varmen, en kompressor til at hæve temperaturen og en termoventil til at regulere mængden af kølemiddel.

Kølemidlet og kompressoren omsætter varmen til et højere temperaturniveau, der anvendes til billig opvarmning af boligen, da strømforbruget er betydeligt lavere end f.eks. elvarme.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Vi drøfter gerne de forskellige muligheder og priser for en luft til luft varmepumpe. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på billig installation af varmepumpe.

Vores pris for serviceeftersyn er 600 kr. + moms pr. time inkl. 50 km kørsel. Herefter tillægges kørsel efter almindelig takst. Udskiftning af reservedele og lignende samt arbejdstid er ikke inkluderet. Vi udskifter kun dele ifølge aftale.

Montering af varmepumpe med kvalitet for øje

Når du får os til at stå for montering af varmepumpe, kan du være sikker på, at vi har kvalitet for øje i alt, hvad vi laver. Det kommer til din fordel. Du kan nemlig være sikker på, at installation af varmepumpe foregår efter all kunstens regler.

Vi går op i det gode håndværk, hvor vi har fokus på at anvende de rigtige metoder, der sikrer dig det bedste resultat. Vores erfaring gør, at vi netop kan vurdere fra situation til situation, hvad der er den bedste løsning. Selvom vi har mange standardprocedurer, formår vi derfor at tænke selvstændigt og vurdere ud fra den enkelte situation, hvad du vil få mest muligt ud af.

Det kan for eksempel være, at der er et alternativt sted, hvor det er bedre at foretage montering af varmepumpe end først antaget. Ud fra din boligs forhold vurderer vi, hvad du vil få mest gavn af på den lange bane.

Kvaliteten kommer ikke kun til udtryk på den måde, vi arbejder med installation af varmepumpe. Når vi har med en kunde, der skal have en luft til luft varmepumpe, gør vi også meget ud af serviceniveauet.

Du skal føle, at montering af varmepumpe er i trygge hænder, når du overlader det til os. Vi gør derfor meget ud af at inkludere dig i processen, så du er med på, hvordan det hele kommer til at fungerer.

Spar penge på energiforbruget med en luft til luft varmepumpe

Der kan være flere fordele ved at vælge installation af varmepumpe i dit hus. Først og fremmest kan der være en hel del penge at spare på energiforbruget. En luft til luft varmepumpe er nemlig kendt for at være mere energivenlig end mange andre typer opvarmningskilder.

Det vil være meget forskelligt fra situation, hvor meget der egentlig er at spare. Først og fremmest afhænger det af, hvilken varmekilde du går fra, når du vælger at udskifte den med en luft til luft varmepumpe.​​

Har du f.eks. et oliefyr, som du ønsker at udskifte med montering af varmepumpe, kan der være rigtig meget at spare. Selvom et nyere oliefyr er mere energivenligt, vil der dog stadig være en del at spare, hvis du vælger installation af varmepumpe i stedet for.

Har du traditionelle el-radiatorer, kan du også spare en del penge på din elregning ved at vælge en luft til luft varmepumpe.

Hvor meget du reelt set kommer til at spare afhænger af, hvor stort dit hus er, og dermed hvor meget der skal varmes op, hvor godt dit hus er isoleret, og dermed hvor godt det kan holde på varmen, og slutteligt hvilken varmepumpe du ender med at vælge.

Der er derfor mange faktorer, der kan afgøre, hvor meget du kan spare. Griber du det rigtigt an, er der dog mulighed for at spare en god sjat penge, som du kan bruge til andre og sjovere ting.

Hold din varmepumpe ved lige med regelmæssige serviceeftersyn

Når du vælger at få montering af varmepumpe, skal den holdes ved lige regelmæssigt. Det kan være en god idé at få foretaget serviceeftersyn. Det sikrer dig nemlig, at den hele tiden kører optimalt uden for store udsving.

Når du benytter os, har du mulighed for at lave en fast serviceaftale. Vi sørger for, at du får foretaget serviceeftersyn, når der er behov for det.

Den rigtige vedligeholdelse gør, at du kan få glæde af din luft til luft varmepumpe i længere tid. Du kan derfor forlænge varmepumpens levetid ved at lade os vedligeholde den regelmæssigt.

Hvilken model skal du vælge?

Når du skal have foretaget montering af varmepumpe, er det vigtigt, at du får monteret den rigtige model. Der findes mange forskellige modeller, der har hver deres egenskaber. Det kan være svært at finde ud af, hvilken model der er den optimale for dig. Vi hjælper dig dog gerne med at komme med anbefalinger til, hvad du vil få mest ud af.

Vi kommer gerne ud til dig, hvor vi kan få en uforpligtende snak om, hvad der vil være optimalt for dig. Vi kigger blandt andet på, hvor mange kvadratmeter du skal have opvarmet. Derudover kigger vi også på, hvad der er den optimale placering af en luft til luft varmepumpe.

Vi har en masse erfaring og kommer gerne med rådgivning og vejledning til vores kunder om, hvilken løsning de vil få mest ud af. Det er både i forhold til, hvilken leverandør der skal vælges, og hvor stor en luft til luft varmepumpe du har behov for.

Du er derfor i trygge hænder hos os, når vi skal stå for montering af varmepumpe. Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning, som du vil få mest glæde af og spare mest muligt ved.

Kontakt os for mere info om installation af varmepumpe

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige installation af din nye løsning med luft til luft varmepumpe og giver dig et fornuftigt tilbud.

Du kan altid ringe til os på 48 17 55 00 eller 40 78 35 00 for at høre nærmere om montering af varmepumpe. Du kan også sende en e-mail til os på tt@ttelectric.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre om vores timepris og andre priser.

Kontakt din lokale el-installatør på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00. Du kan også skrive til os på e-mail tt@ttelectric.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg ​os på Facebook

​TT El​ectric ApS

​Vassingerød Bygade 46, 3540 Lynge​

Klik her for rutevejledning

CVR: 35631097

Kontaktinformation

​Telefon: 48 17 55 00

Mobil: 40 78 35 00

E-mail: tt@ttelectric.dk