✔ Kvalitetsarbejde

Fornuftige priser​

✔ Altid fleksible​

✔ Aftaler overholdes​​

Luft til luft-varmepumpe leveres og monteres

Hos TT Electric ApS i Lynge i Nordsjælland nær Allerød tilbyder vi montering af varmepumpe (luft til luft-varmepumpe). Vi udfører levering og montering af varmepumpe samt serviceeftersyn. Vi kan blandt andet tilbyde en luft til luft-varmepumpe fra Panasonic.

Montering af varmepumpe samt serviceeftersyn

​Hvordan virker en varmepumpe? En luft til luft-varmepumpe udvinder energi af luften udendørs, som benyttes til opvarmning indendørs. 

Kølemiddelet og kompressoren omsætter varmen til et højere temperaturniveau, der anvendes til opvarmning af boligen.

En luft til luft-varmepumpe består af fire dele: En fordamper til at optage varme, en kondensator til at afgive varmen, en kompressor til at hæve temperaturen og en termoventil til at regulere mængden af kølemiddel.

Vi har stor ekspertise med montering af varmepumpe, og vi anbefaler Panasonic-varmepumpe. Vi varetager alt fra levering og montering af varmepumpe til de årlige serviceeftersyn.

Vores pris for serviceeftersyn er 600 kroner + moms pr. time inklusive 50 kilometers kørsel. Herefter tillægges kørsel efter almindelig takst. Udskiftning af reservedele og lignende samt arbejdstid er ikke inkluderet. Vi udskifter kun dele ifølge aftale.

Hvad koster en luft til luft-varmepumpe?

​Vi drøfter gerne de forskellige muligheder og priser for en luft til luft-varmepumpe. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på billig montering af varmepumpe. 

Du kan altid ringe til os på 48 17 55 00 eller 40 78 35 00 for at høre nærmere. Du kan også sende en e-mail til os på tt@ttelectric.dk.