Varmepumpe-service og lovpligtige eftersyn

Hos TT Electric ApS i Lynge nær Allerød og Hillerød tilbyder vi lovpligtige og nødvendig varmepumpe-service. Varmepumper er både mekaniske og elektroniske, og derfor skal de vedligeholdes. Jævnlig varmepumpe-service sikrer, at varmepumpen fungerer optimalt.

Årlig varmepumpe-service sikrer optimal drift

​Mange spørger os, om der er regler for service på varmepumpe? Der er krav om varmepumpe-service og -eftersyn en gang om året.

Selvom en luft til luft-varmepumpe er miljøvenlig i forhold til indeklima og energiforbrug, indeholder den kølemiddel, som kan være skadeligt for miljøet, hvis det slipper ud af pumpen. Kølemidlet er også yderst skadeligt for ozonlaget, hvorfor vi råder til at overholde service på varmepumpe og eftersyn.

​Vi kontrollerer blandt andet rør og tæthed og renser filtre.

Derudover laver vi forskellige funktionsafprøvninger, herunder kontrol af fordamper og kondensator.

Mellem den årlige varmepumpe-service bør du sørge for at rense og støvsuge filtrene i den indre del. Samtidig skal du holde udedelen fri for visne blade og lignende. Det gælder også højt græs og al anden beplantning. Desuden skal du være opmærksom på fygesne omkring udedelen. Du bør med andre ord selv tilse udedelen jævnligt.

Kontakt os for at få service på varmepumpe

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille varmepumpe-service. Vores pris er 1.400,00 kr. inkl. moms for standard service

Du kan kontakte os på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00. Du kan også skrive til tt@ttelectric.dk for at aftale nærmere.

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre om vores timepris og andre priser.

Kontakt din lokale el-installatør på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00. Du kan også skrive til os på e-mail tt@ttelectric.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg ​os på Facebook

​TT El​ectric ApS

​Vassingerød Bygade 46, 3540 Lynge​

Klik her for rutevejledning

CVR: 35631097

Kontaktinformation

​Telefon: 48 17 55 00

Mobil: 40 78 35 00

E-mail: tt@ttelectric.dk