✔ Kvalitetsarbejde

Fornuftige priser​

✔ Altid fleksible​

✔ Aftaler overholdes​​

Varmepumpe-service og lovpligtige eftersyn

Hos TT Electric ApS i Lynge nær Allerød i Nordsjælland tilbyder vi lovpligtige og nødvendig varmepumpe-service. Varmepumper er både mekaniske og elektroniske, og derfor skal de vedligeholdes. Jævnlig varmepumpe-service sikrer, at varmepumpen fungerer optimalt.

Årlig varmepumpe-service sikrer en optimal drift

​Mange spørger, om der er regler for eftersyn af varmepumper? Der er krav om varmepumpe-service og varmepumpe-eftersyn en gang om året. 

Varmepumper indeholder kølemiddel, og det kan være skadeligt for miljøet, hvis det slipper ud af pumpen. Kølemiddelet er yderst skadelig for ozonlaget.

Vi tilbyder service på varmepumpe af enhver type såsom en luft til luft-varmepumpe med videre, og der følger vi lovens og producentens anvisninger.

Vi kontrollerer blandt andet rør og tæthed, ligesom vi efterfylder med kølemiddel. Desuden renser vi filtre. Derudover laver vi forskellige funktionsafprøvninger, herunder kontrol af fordamper og kondensator.

Mellem den årlige varmepumpe-service bør du sørge for at rense og støvsuge filtrene i indedelen. Samtidig skal du holde udedelen fri for visne blade og lignende. Det gælder også højt græs og al anden beplantning. Desuden skal du være opmærksom på fygesne omkring udedelen. Du bør med andre ord tilse udedelen jævnligt.

Kontakt os for at få en pris på et serviceeftersyn

​Du er velkommen til at kontakte os for at bestille varmepumpe-service. Vores pris er 600 kroner + moms pr. time inklusive 50 kilometers kørsel. Du kan kontakte os på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00. Du kan også skrive til tt@ttelectric.dk for at aftale nærmere.