Lys til udstilling

G-serien er et oplagt valg, når du skal fremvise dine produkter eller butiksvinduer helt optimalt. G-serien består af smalstrålere i tre størrelser. Armaturerne har en spottende kerne af lys med en opblødende, tyndere felt omkring. Skyggerne bliver tydelige men med bløde overgange. Alle lamperne bruger halogenpære og giver derfor gode kontraster og gengiver farver så korrekt som det er muligt med elektrisk lys.
 
Brug lamperne når du ønsker nogle flotte og dekorative armaturer med et frisk lys, der ikke blænder. Gefion er egentlig skabt til at fungere som f.eks. en udstillingsspot, men det friske lys har vist sig at være meget bredere anvendeligt.
 
Den lille raffinerede GEJSER giver et lidt bredere lys og er meget velegnet til f.eks. små udstillingsvinduer. GEFION og GOPLEN samler lyset lidt mere end T/F-serien og kan næsten ikke blænde, men ellers er det et spørgsmål om, hvilket udtryk man ønsker.
 
Du kan se flere spændende billeder fra G-serien og asger bc LYS her.
Send forespørgsel vedr. produkt: asger bc LYS

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre om vores timepris og andre priser.

Kontakt din lokale el-installatør på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00. Du kan også skrive til os på e-mail tt@ttelectric.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg ​os på Facebook

​TT El​ectric ApS

​Vassingerød Bygade 46, 3540 Lynge​

Klik her for rutevejledning

CVR: 35631097

Kontaktinformation

​Telefon: 48 17 55 00

Mobil: 40 78 35 00

E-mail: tt@ttelectric.dk