Strømbeskyttelses-løsninger

Eaton Powerware og MGE OPS (Open Protection Systems) er producent og markeds ledende global udbyder af komplette UPS nødstrømsløsninger til strømkvalitet- og overvågningsløsninger.

Det er vores mål at give alle kunder den tryghed at stømproblemer ikke vil forstyrre systemer, data og den daglige drift. Den tillid er leveret til vores kunder gennem mere end 40 års opbygget kompetence og indgående kendskab til kunde applikationer, kontinuerlig produktudvikling og en service i verdensklasse.

Strømbeskyttelses-løsninger
Nutidens firmaer er afhængige af en driftsikker operation af din PC/arbejdsstation for at sikre, at dit arbejde ikke bliver tabt på grund af strømsvigt. Strømproblemer er en af hovedårsagerne til et systems nedbrud, hvorfor det er anbefalelsesværdig at beskytte dit udstyr med en UPS.

Vi tilbyder løsninger til alle virksomhedstyper - lige fra det lille hjemmekontor med en enkelt PC, tilknyttet, til store virksomheder med mange ansatte, og dermed med mange PC'er til rådighed.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om vore produkter, og her kan du ligeledes hente alle de applikationer, software og dokumentationer du har brug for.

Læs mere på vores hjemmeside.
Send forespørgsel vedr. produkt: Eaton Powerware

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre om vores timepris og andre priser.

Kontakt din lokale el-installatør på telefon 48 17 55 00 eller 40 78 35 00. Du kan også skrive til os på e-mail tt@ttelectric.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg ​os på Facebook

​TT El​ectric ApS

​Vassingerød Bygade 46, 3540 Lynge​

Klik her for rutevejledning

CVR: 35631097

Kontaktinformation

​Telefon: 48 17 55 00

Mobil: 40 78 35 00

E-mail: tt@ttelectric.dk